Μετάβαση στο περιεχόμενο της σελίδας
Costas Lambropoulos Productions Costas Lambropoulos Productions
ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ  >  Τηλεόραση  >  Ο Πρίγκηπας της Φωτιάς Υπόθεση, Συντελεστές | Φωτογραφίες | Video
Πρωταγωνιστές της σειράς

Τηλεοπτική σειρά "Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ"

Τρεις παιδικοί φίλοι, ο Ανδρέας Τσακίρης, ο Σταύρος Κομνηνός και ο Αλέξανδρος Μωραΐτης. Μαζί τους ένα όμορφο κορίτσι η Βέρα, το μήλον της έριδος για τον Ανδρέα και για τον Αλέξανδρο. Ο έρωτας του Ανδρέα θα την κερδίσει, αλλά και θα την διαλύσει όταν το συμφέρον θα τον οδηγήσει να την εγκαταλείψει για την πάμπλουτη Ευγενία, τη στιγμή που κυοφορεί τον καρπό του ανεκπλήρωτου έρωτά της.

Ο Ανδρέας και η Κάτια θα φέρουν επίσης στο κόσμο ένα παιδί, τη Μάγια.

Ο Αλέξανδρος, πιο στωικός, υπομονετικός, θα αδράξει την ευκαιρία, θα την "αγκαλιάσει", θα την παντρευτεί και θα μεγαλώσει το παιδί της, τη Μαριάννα (πρωταγωνίστρια), σαν να είναι δικό του παιδί. Οι σχέσεις των δύο φίλων διαλύονται. Ο μόνος συνδετικός κρίκος ανάμεσά τους είναι ο Σταύρος, ο οποίος με τη σειρά του παντρεύεται τη Χριστίνα και αποκτούν ένα παιδί, τον Μίλτο.

Τα χρόνια έχουν περάσει και ο Ανδρέας εξελίσσεται σε έναν μεγάλο επιχειρηματία με αρκετές βρομοδουλειές στο ενεργητικό του. Ο Αλέξανδρος -που δεν έχει ξεχάσει ποτέ το παρελθόν- τις ανακαλύπτει, και αποφασίζει να τις βγάλει στο φως...

Ο Ανδρέας ενημερώνεται για τις προθέσεις του, πανικοβάλλεται και στέλνει τον μικρότερο αδερφό του Ηρακλή να τον εκβιάσει. Μία εντολή που δεν θα εισακουστεί, θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου με ολέθριες συνέπειες... Ενας φόνος, ένα σπίτι που καίγεται έχοντας τρία θύματα και η εκδίκηση που γεννιέται από τις στάχτες.

Καλά κρυμμένα μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια και φέρνουν ανατροπές... φέρνουν την εκδίκηση γιατί τα τραύματα είναι ανεπούλωτα... Και μέσα σε όλα αυτά, ο έρωτας... ο λυτρωτικός, ο ανεκπλήρωτος, ο απαγορευμένος, ο ακραίος, που έρχεται σαν κάθαρση αλλά και σαν απειλή.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΣκηνοθέτηςΧρήστος Δήμας (CV)
ΣενάριοΓιώργος Κυρίτσης
Δ/ντής ΦωτογραφίαςΓιώργος Αργυροηλιόπουλος, Στέφανος Κοπανάκης, Γιώργος Αποστολίδης
ΜοντάζΣπύρος Λέπουρας
ΣκηνογράφοςΘανάσης Μανίκας
ΕνδυματολόγοςΔομνίκη Βασιαγεώργη
ΗχοςΓιώργος Στούπης, Ιωσήφ Σπίνος, Απόστολος Ντασκαγιάννης
ΗθοποιοίΦιόνα Γεωργιάδη, Αντίνοος Αλμπάνης, Μάξιμος Μουμούρης, Νάνσυ Μπούκλη, Θέμης Πάνου, Αλέκος Συσσοβίτης, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Κώστας Φαλελάκης, Βαγγέλης Γερμανός, Βασίλης Ευταξόπουλος, Ελεάνα Στραβοδήμου, Κώστας Αρζόγλου, Θεοδώρα Τζήμου, Αστέριος Πελτέκης, Λευτέρης Σκούταρης, Παναγιώτης Σακελλαρίου, Αργύρης Γκαγκάνης, Υρώ Λούπη
Εκτέλεση ΠαραγωγήςΒασίλης Διαμαντίδης
ΠαραγωγήView Master Films
ΠαραγωγοίΓιώργος Κυριάκος, Κώστας Λαμπρόπουλος
 
2018, 2019, προβάλλεται στο Open TV