Μετάβαση στο περιεχόμενο της σελίδας
Costas Lambropoulos Productions Costas Lambropoulos Productions
ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ  >  Τηλεόραση  >  Μία Μέρα... Υπόθεση, Συντελεστές
Η παρουσιάστρια της εκπομπής Αλεξάνδρα Πασχαλίδου
  • Υπόθεση
    Συντελεστές

Εβδομαδιαίο τηλεοπτικό show "ΜΙΑ ΜΕΡΑ..."

Ποιοι είμαστε; Είμαστε η δημόσια τηλεόραση της Ελλάδας. Μεταδίδουμε δορυφορικά σε ένα κοινό περίπου 15 εκατομμυρίων ελληνόφωνων σε όλη τη Γη. Για την τηλεοπτική σεζόν 2004-2005 παράγουμε την εβδομαδιαία εκπομπή "ΜΙΑ ΜΕΡΑ..." με την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ: Είναι η τηλεπαρουσιάστριά μας. Είναι διάσημη δημοσιογράφος ελληνικής καταγωγής, από τη Σουηδία. Εχει λάβει μέρος σε εκατοντάδες τηλεοπτικές εκπομπές, κυρίως της σουηδικής κρατικής τηλεόρασης. Εφέτος μετακόμισε στην Ελλάδα και παρουσιάζει την εκπομπή "ΜΙΑ ΜΕΡΑ...".

ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι ο παραγωγός μας. Είναι έμπειρος και δοκιμασμένος παραγωγός της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Η εταιρεία του CL PRODUCTIONS έκανε, μεταξύ άλλων, την παραγωγή όλων των τελευταίων ταινιών του Θόδωρου Αγγελόπουλου και την συμπαραγωγή, μαζί με τον Αμερικανό σκηνοθέτη Μάρτιν Σκορτσέζε, της νέας ταινίας του Παντελή Βούλγαρη "Νύφες".

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΛΑΜΑΝΗΣ: Είναι ο αρχισυντάκτης μας. Εργάζεται τα 20 τελευταία χρόνια ως δημοσιογράφος, συγγραφέας, τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός παραγωγός. Είναι επίσης αρχισυντάκτης του Τμήματος Διεθνών Ειδήσεων της εφημερίδας "ΤΟ ΒΗΜΑ".

ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και ΝΤΙΝΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ: Είναι οι ρεπόρτερ μας. Και οι δύο διαθέτουν πολυετή εμπειρία στην ερευνητική δημοσιογραφία και έχουν εργαστεί για τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, για εφημερίδες και περιοδικά.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΠαρουσιάστριαΑλεξάνδρα Πασχαλίδου
ΡεπόρτερΠάνος Παπαδόπουλος, Ντίνα Πετροπούλου
ΑρχισυντάκτηςΓιώργος Αλλαμάνης
ΠαραγωγόςΚώστας Λαμπρόπουλος
Προβολή πρώτου επεισοδίου2004
Πλήθος επεισοδίων10