Μετάβαση στο περιεχόμενο της σελίδας
Costas Lambropoulos Productions Costas Lambropoulos Productions
ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ  >  Τηλεόραση  >  Belissima Υπόθεση, Συντελεστές | Φωτογραφίες

Rede GLOBO "BELISSIMA"

Πρόκειται για μία βραζιλιάνικη σαπουνόπερα της Rede GLOBO, ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Βραζιλίας, τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν στη Βραζιλία και στην Ελλάδα και συγκεκριμένα, στη Μήλο και τη Σαντορίνη σε συμπαραγωγή με την CL Productions.

Το τηλεοπτικό δίκτυο της Rede GLOBO αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα, καλύπτοντας σχεδόν ολόκληρη τη Βραζιλία, με κοινό που καλύπτει το 99,84% της χώρας. Στον αέρα 24 ώρες την ημέρα, κυριολεκτικά όλα τα προγράμματα της Rede GLOBO είναι σχεδιασμένα και παράγονται σε δικά της studio, αντανακλώντας το πόσο κοντά βρίσκεται στις συνήθειες και την κουλτούρα του κοινού της. Με παραγωγές που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα γλωσσών, η Rede GLOBO επιδιώκει και καταφέρνει να περάσει όλο το μύθο και τη μαγεία της Βραζιλίας σε περισσότερες από 130 χώρες σε όλο τον κόσμο. Μέσα σε χρονική περίοδο ενός χρόνου, βγάζει στον αέρα μία ποικιλία σαπουνόπερων, μίνι-σειρών κομεντί, μουσικών events και νέων προγραμμάτων. 4.420 ώρες το χρόνο καθιστούν την Rede GLOBO ως τη μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων σε όλο τον κόσμο.

Οι εγκαταστάσεις της Rede GLOBO στην Jacarepagua αποτελούν το μεγαλύτερο σύμπλεγμα του είδους της στην Λατινική Αμερική. Καλύπτοντας 1.300.000 τετραγωνικά μέτρα, οι εγκαταστάσεις είναι σχεδιασμένες ώστε να καλύπτουν εννέα super-studiοs, πολλαπλούς θαλάμους παραγωγής και τεράστιους αποθηκευτικούς χώρους για κοστούμια, αξεσουάρ και σκηνικά.

Επικοινωνία με Rede GLOBO: Paula Lordello (Press), T. +55 21 2444-5774, F. +55 21 2444-5167, . Σχετική διεύθυνση: belissima.globo.com

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Διεύθυνση ΠαραγωγήςΛάμπης Χαραλαμπίδης
Εντεταλμένος ΠαραγωγόςΚώστας Λαμπρόπουλος
 
Στον ALPHA, από 10 Ιουλίου 2006