Μετάβαση στο περιεχόμενο της σελίδας
Costas Lambropoulos Productions Costas Lambropoulos Productions

Τηλεοπτική σειρά "ΜΟΝΗ ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ"

Αλίκη

Είναι τριάντα τριών χρονών δικηγόρος που ασχολείται με αστικές υποθέσεις και κυρίως διαζύγια. Είναι έξυπνη χαριτωμένη, ρομαντική με καυστικό χιούμορ και τα καταφέρνει μια χαρά στην δουλειά της. Τίποτε δεν της λείπει εκτός από την αυτοπεποίθησή της που την εγκατέλειψε μαζί με τον επίσης δικηγόρο Γιάννη, πριν ένα χρόνο.

Σοφία

Χαρούμενη, ενθουσιώδης και περιπετειώδης η Σοφία δεν σταματάει πουθενά. Οπως χαρακτηριστικά λέει η φίλη της Αλίκη: η Σοφία τρώει σαν άντρας, πίνει σαν άντρας και κάνει σεξ σαν άντρας. Προσπαθεί να μεταδώσει λίγη από την αισιοδοξία της στην φίλη και συγκάτοικό της, όχι πάντα με επιτυχία.

Ράνια

Κορίτσι καλής οικογενείας, με καλές σπουδές, αυτό που θα λέγαμε σπασίκλας. Είναι πολύ αφοσιωμένη στην δουλειά της και την επιστήμη της και σνομπάρει την ελαφρότητα της Σοφίας με τους άντρες. Είναι συνειδητά μόνη κι έχει πιστέψει πως αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να της συμβεί. Είναι υστερική με την τάξη ,την καθαριότητα και την υγειινή διατροφή. Ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια την ψυχανάλυση με αφορμή την σχέση που έκανε ο πατέρας της με μια φίλη της και εγκατέλειψε το σπίτι τους. Εκτοτε, είναι καχύποπτη και με τους άντρες και με τις γυναίκες.


Λίνα

Η γραμματέας του γραφείου. Πολυλογού, κουτσομπόλα, εξωστρεφής, αφελής κι ενθουσιώδης. Πιστεύει στα ζώδια, μετράει θερμίδες και θέλει να ερωτευτεί. Ανακατεύεται παντού και θέλει να είναι ενημερωμένη για όλα. Διαβάζει μανιωδώς περιοδικά κι αναπαράγει με σοβαροφάνεια τσιτάτα που αποστηθίζει. Πιστεύει πως επειδή δεν έχει σπουδάσει δεν είναι τόσο εύκολο να βρει "κάποιον της προκοπής".


Νίκος

Ο δικηγόρος - εργοδότης των κοριτσιών. Γύρω στα σαράντα, γυναικάς κι εργένης. Δυναμικός, έξυπνος, σκληρός, αρκετά φαλλοκράτης και με χιούμορ, αναπτύσσει μια ανταγωνιστική σχέση με την Σοφία, που δεν αποκλείεται να οδηγήσει και σε έρωτα.


Γιάννης

Ο παλιός έρωτας της Αλίκης που ξαναμπαίνει στην ζωή της ως νέος συνάδελφος στο γραφείο. Εξυπνος, πολλά υποσχόμενος, φιλότιμος κι αρκετά προβλέψιμος μπερδεύεται όταν ξανασυναντά την Αλίκη όντας δεσμευμένος με την όμορφη αδελφή του Νίκου.