Μετάβαση στο περιεχόμενο της σελίδας
Costas Lambropoulos Productions Costas Lambropoulos Productions

Τηλεοπτική σειρά "ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ - 2ος κύκλος"

Μυρτώ: "Πάμε παρακάτω"

Ραδιοφωνική παραγωγός. Είναι εγωίστρια με τους άντρες και προσπαθεί να έχει το πάνω χέρι. Ακόμη κι όταν δεν έχει δίκιο δεν θέλει να το παραδέχεται ούτε στις φίλες της. Είναι αγοροκόριτσο και έχει πολύ αυτοπεποίθηση. Εκπροσωπεί την τετράγωνη λογική και την νότα αισιοδοξίας της παρέας.

Κάλια: "Πάλι πάχυνα σήμερα"

Συνιδιοκτήτρια με την ξαδέρφη της την Κάλια μπουτίκ ρούχων, γεννημένη στο Φρε Αποκορώνου και μεγαλωμένη στα Χανιά. Χαριτωμένα ανασφαλής και συχνά κουραστική με τις εμμονές της. Είναι πολύ νοικοκυρά και παραδοσιακή κι αν και η ίδια νομίζει πως είναι χοντρή είναι η πιο θηλυκή της παρέας. Όνειρό της είναι να παντρευτεί οποιονδήποτε.

Τζοάννα: "Ας σταματήσουμε πια να μιλάμε όλο για αυτούς!"

Έχει σπουδάσει ψυχολογία και καλές τέχνες στην Αγγλία και τώρα ασχολείται με την φωτογραφία. Στην ουσία είναι αργόσχολη. Παθιάζεται με τις τέχνες και γίνεται συχνά θύμα της κουλτούρας. Εκνευρίζεται με τις φίλες της όταν υπερασχολούνται με τους άντρες αλλά συχνά κάνει κι εκείνη το ίδιο όταν πρόκειται για κάποιον που "την αγγίζει".


Εύα: "Είναι κινητό αυτό στην τσέπη σου, ή χάρηκες που με είδες;"

Ηθοποιός, επί το πλείστον άνεργη. Ματαιόδοξη κι έτοιμη πάντα για νέες περιπέτειες. Αυθόρμητη κι έτοιμη να κατακτήσει και να κατακτηθεί κάθε φορά από τον επόμενο άντρα που θα της γυαλίσει. Ζει για τις εμπειρίες και βαριέται εύκολα.


Στελλίνα

Κομμώτρια των κοριτσιών. Χειμαρρώδης φλύαρη ασυγκράτητη και συχνά κατίνα.

Αντζελα

Σερβιτόρα και φοιτήτρια. Καχύποπτη με τους άντρες, ανασφαλής και διαταραγμένη. Τα τέσσερα χρόνια ψυχανάλυσης δεν την έχουν βοηθήσει πολύ.

Ελενα

Δικηγόρος της Τζοάννας. Το πρωί εργάζεται στην οργάνωση κακοποιημένων γυναικών και το απόγευμα στο γραφείο της. Γεμίζει την ημέρα της λέγοντας πίκρες για τους άντρες.

Τζώνυ

Επιχειρηματίας. Νονός της Τζοάννας, γκέι ανασφαλής και σχεδόν πάντα μόνος. Στα κορίτσια βρίσκει συντροφιά και παρηγοριά.

Μάρκος

Ο ταξιτζής των κοριτσιών κι όχι μόνο. Θέλει να τα ξέρει όλα κι όταν δεν τα ξέρει, τα υποθέτει.

Μπρουκ

Η πρώην Φιλιππινέζα της Στεφανίας και νυν της Τζοάννας. Παθιάζεται με τις σαπουνόπερες , την power γιόγκα και εσχάτως με την Καλομοίρα.