Μετάβαση στο περιεχόμενο της σελίδας
Costas Lambropoulos Productions Costas Lambropoulos Productions
ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ  >  Τηλεόραση  >  Σχεδόν Ποτέ - 1ος κύκλος Υπόθεση, Συντελεστές | Φωτογραφίες
Η Μαρία, κατά τη ραδιοφωνική της εκπομπή

Τηλεοπτική σειρά "ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ - 1ος κύκλος"

Τέσσερις επιτυχημένες επαγγελματικά, όμορφες γυναίκες κοντά στα τριάντα - η Μαρία, ραδιοφωνική παραγωγός, η Στεφανία, εθελόντρια σε ίδρυμα κακοποιημένων γυναικών, η Βάντα, ηθοποιός κι η Κάλια, ιδιοκτήτρια μπουτίκ και σχεδιάστρια μόδας - έχουν επικεντρώσει το υπαρξιακό τους στην ανεύρεση κάποιου νορμάλ άντρα, να ερωτευτούν.

Η συνεχής ανάγκη τους να αναλύουν τις καταστάσεις, να βάζουν παραμέτρους και κριτήρια ανάλογα με τα δικά τους προσόντα και ανάλογα με το πώς πιστεύουν εκείνες πως θα έπρεπε να είναι οι σχέσεις και να προσπαθούν να λειτουργήσουν μέσα από συνταγές και κλισέ, τις αγχώνει και τις οδηγεί συχνά σε αδιέξοδα.

Παρόλα αυτά, αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις με χιούμορ και αυτοσαρκασμό και δεν διστάζουν να ζήσουν περιπέτειες, έστω και με προδιαγεγραμμένα άδοξο τέλος. Το πάθος διαδέχεται την απογοήτευση, ο ρομαντισμός τον κυνισμό, η παραίσθηση τον ενθουσιασμό, και το δράμα γίνεται χιούμορ ενώ οι τέσσερις ηρωίδες εξακολουθούν να ακροβατούν πότε με αυτοπεποίθηση και πότε με ανασφάλεια στην ελευθερία ή την δέσμευση, την ιδανική σχέση ή τον συμβιβασμό.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΣκηνοθέτηςΝίκος Περάκης (CV), Χρήστος Δήμας (CV), Δημήτρης Γιατζουζάκης (CV)
ΣενάριοΚατερίνα Μπέη
Δ/ντής ΦωτογραφίαςΗλίας Αδάμης
ΣκηνογράφοςΣοφία Ζούμπερη
ΕνδυματολόγοςΒάσω Τρανίδου
ΗθοποιοίAννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Aννα Στίλβη, Βάνα Ραμπότα, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαρία Σολωμού, Κάτια Νικολαΐδου, Σύλβια Δεληκούρα, Κανελλίνα Μενούτη, Κωνσταντίνος Γιαμπάρας, Χρήστος Πέζος
Εκτέλεση ΠαραγωγήςΓιώργος Παπαδάτος
ΠαραγωγόςΚώστας Λαμπρόπουλος
ΠαραγωγήCL Productions
Προβολή πρώτου επεισοδίου2003
Πλήθος επεισοδίων20
Διάρκεια επεισοδίου45'