Μετάβαση στο περιεχόμενο της σελίδας
Costas Lambropoulos Productions Costas Lambropoulos Productions
EVENTS  >  Summer Nostos Festival στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Παραγωγή

Summer Nostos Festival στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Επιστροφή στα αγαπημένα μας καλοκαίρια

Το Summer Nostos Festival (SNFestival) είναι ένα πολυσυλλεκτικό διεθνές φεστιβάλ τέχνης, άθλησης και εκπαίδευσης, με ελεύθερη είσοδο, που απευθύνεται σε επισκέπτες όλων των ηλικιών και ενδιαφερόντων, και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα ανοιχτό δημιουργικό πεδίο συνάντησης, έκφρασης και ανταλλαγής ιδεών.

To SNFestival, για μια εβδομάδα κάθε Ιούνιο, μας προσκαλεί να ταξιδέψουμε πίσω στα καλοκαίρια που αγαπήσαμε, και με οδηγό τις μουσικές, τον χορό και τις μελωδίες, τις ιστορίες και τα γέλια, την άσκηση και το παιχνίδι, να κάνουμε κάθε καλοκαίρι ξεχωριστό!

Οι βασικοί προγραμματικοί άξονες του φεστιβάλ είναι η μουσική, ο χορός, ο αθλητισμός, οι ανοιχτές συζητήσεις, οι τέχνες και η αρχιτεκτονική, τα προγράμματα για παιδιά και οικογένειες, ενώ το πρόγραμμα πλαισιώνεται από επιπλέον δράσεις, όπως προβολές, ξεναγήσεις και δημιουργικά happenings για όλες τις ηλικίες. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων επιμελείται η ομάδα του ΙΣΝ σε συνεργασία με διεθνούς εμβέλειας συμβούλους, ειδικούς στον εκάστοτε τομέα.

Το SNFestival συγκεντρώνει κάθε χρόνο στην Αθήνα μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας καλλιτεχνικής σκηνής, διατηρώντας ως έναν από τους βασικούς στόχους του την ενθάρρυνση συνεργασιών μεταξύ Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειριών και την από κοινού δημιουργική παραγωγή.