Μετάβαση στο περιεχόμενο της σελίδας
Costas Lambropoulos Productions Costas Lambropoulos Productions
ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ  >  Ταινίες μεγάλου μήκους  >  Sune In Greece Υπόθεση, Συντελεστές | Φωτογραφίες
Αφίσσα της ταινίας

Hannes Holm "SUNE IN GREECE"

Ο Sune είναι ερωτευμένος με τη Σοφία, η οποία είναι το πιο υπέροχο και όμορφο κορίτσι. Ο χρόνος που περνά μαζί της τον κάνει να αισθάνεται τόσο καλά, που τα υπόλοιπα κορίτσια γοητεύονται από την προσωπικότητά του.

To καλοκαίρι, ως συνήθως, ο Sune και η οικογένειά του θα ταξιδέψουν στο Νότο. Ολοι χαίρονται εκτός από τον Sune που δεν μπορεί να φανταστεί ότι θα είναι μακριά από το Σοφία.

Η Σοφία έχει τη λύση: μπορούν να κάνουν ένα "διάλειμμα" στη νεανική τους σχέση. Ο Sune συμφωνεί και υποκρίνεται ότι δεν τον πειράζει η πρότασή της. Άλλωστε τι σημαίνει "διάλειμμα"; Μπορεί να βρεί παρηγοριά σε άλλα κορίτσια; Στη διάρκεια του ταξιδιού του προς την Ελλάδα, ο Sune προσπαθεί να γοητεύσει όποιο κορίτσι βρει μπροστά του… αλλά δυστυχώς ανακαλύπτει πως έχει "χάσει" αυτό το "κάτι" που είχε! Η γοητεία του εξανεμίστηκε! Τί καταστροφή!

Στο ξενοδοχείο ο Sune γνωρίζεται με την Hedda που κάνει διακοπές στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά της. Η Hedda του παραδίδει μαθήματα "γοητείας" που όμως δεν είναι αυτό ακριβώς που είχε στο νου του ο Sune. Στο μεταξύ οι γονείς του Sune συνειδητοποιούν ότι το all-inclusive ταξίδι τους δεν περιλαμβάνει πολλά από αυτά που θα ήθελαν να απολαύσουν!

Η ταινία είναι μια οικογενειακή κωμωδία με μια μικρή δόση σοβαρότητας!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΣκηνοθέτηςHannes Holm
ΣενάριοHannes Holm
ΠαραγωγήFladen Film (Σουηδία)
ΠαραγωγόςPatrik Ryborn
ΣυμπαραγωγοίTanweer Alliances, Διονύσης Σαμιώτης
Εκτέλεση Παραγωγής στην ΕλλάδαΚώστας Λαμπρόπουλος
 
ΓυρίσματαΚαλοκαίρι 2012, Ρόδος
Πρεμιέρα25 Δεκεμβρίου 2012